11 desember, 2011

Medlemsmøte nov.

Dette tar tid!
Men, her kommer oppdatering fra November møte. Rakk det såvidt før julemøte i morgen. Håper mange har meldt seg på til Ann-Karin.
Mange damer møtte opp. Praten gikk livlig, til tider vanskelig for vår leder å få sagt det hun skulle.
Informasjon om at vi fra mars må ha andre lokaler, vi har altfor dyr husleie i Vardehuset. I tillegg var kontrakten utformet slik at vi også må betale for de mnd. vi ikke bruker huset. Leieavtalen er sagt opp fra 31 okt, med 4 mnd. oppsigelse. Er det noen av dere som vet om noen supre lokaler, gi beskjed til Nina. (leder) Alle tips mottas med takknemlighet.
Det ble informert om julemøte, p.g.a. innkjøp av mat må vi ha påmelding (Til Ann-Karin Myren 92239099.) Info kommer.
Info om kurs med Andre Wallenborg, siste helg i jan -12. i lokalene over lappestua. Kursoppgaven er en stor veske.  Kurs pris 1500,-  + matriell 700,- . Bindende påmelding snarest til tovesj@netcom.no eller tlf: 90080574. Mer info kommer snart. Max 20 deltagere, fremdeles noen plasser ledig.
Det var dette jeg i skrivende stund kan komme på fra dette møte.
Bortsett fra at vi som vanlig hadde mye fint å vise frem på Show & tell.
Flere medlemmer har vært på kurs med Patricia Iden, du verden hvor mye hun hadde å lære bort, hun KAN symaskin. (Janome) Masse om nåler, tråd, føtter og instillinger. Et virkelig inspirerende kurs, med mange aha opplevelser.

 

Ingen kommentarer: