28 februar, 2012

Rapport fra det nye styret

Nytt styre:
Det nye styret har nå hatt konstituerende møte, og ser slik ut:
Siri Schulerud, leder
Ann Karin Myren, nestleder
Tove Johnsen, kasserer/studieleder
Grete Eriksen, sekretær
Ragnhild Naalsund, materialforvalter/lotteriansvarlig

Vi har kommet fram til et spennende og omfattende program, møteplanen ligger på høyre side.  Det blir vanlige medlemsmøter, kurshelger og utstilling.  Mere informasjon om dette legges ut etter hvert.

Månedens tema:
Tradisjonen tro fortsetter vi med tema hver måned.  Styret har for det kommende året valgt å presentere en ny blokk hver måned.  Noen blokker er gamle venner, andre syr vi for å lære nye teknikker. Tilsammen 12 blokker har vi planlagt å få gjennomført (se møteplan), og disse kan settes sammen til for eksempel et Sampler-teppe.  Hvis dere tenker slik som oss, kan det derfor være smart å tenke stoff og fargesammensetning fra børjan av. 

Jubileum!
Quiltelaget vårt fyller 20 år i år!  Og det skal vi feire med flere aktiviteter.
Etter flere år uten salgsutstilling, planlegger vi nå en salgsutstilling/jubileumsmesse i november.  Til denne skal laget sy et fellesteppe som loddes ut på utstillingen.  De av medlemmene som ønsker, blir med og syr blokker, og styret tar deretter på seg å sy teppet sammen.  Mere informasjon blir gitt på medlemsmøtet i mars.

Nytt møtested
Som orientert om på årsmøtet så flytter vi fra og med mars-møtet til Åse Helselagshus.  Adressen er Borgundvegen 1019, like vest for Moa. 

Årsmøtet vedtok at vi fra nå skulle ta med det vi selv ønsket å drikke/spise.  Det kan tas opp til ny diskusjon på mars-møtet.

Kart over området:


2 kommentarer:

Med kjæleik til livet sa...

kor spennende

monikasmil ;)

snippen sa...

For en spennende og innholdsrik plan! Så flinke dere har vært! Gleder meg:)