24 januar, 2010

Sy-sammen weekend

Denne helgen har 13 damer med et sjeldent godt humør vært samlet til sy-weekend. Som alltid blir det mye latter, mye moro og som du ser av bilden blir det faktisk også produsert en god del!

Innimellom blir det også samtaler med litt alvor, og noen av oss hadde en prat om hva som kjennetegner laget vårt. Om du lurer på hva vi kom frem? Jo, mangfoldet!
Så i tillegg til å la bildene her vise deg mengden av hva som ble sydd, håper jeg du vil legge merke til mangfoldet i quiltene som disse damene står for, både i teknikk og produkt!
Det er laget spisebrikker, løpere, duker, serviettbokser, slumretepper, teppe til en liten bamse og resteteppe. LogCabin og artquilt, 4patch, kvadrater og trekanter, papirsøm og Rotary Cutting. Sterke farger, sukkertøyfarger, nydelige sarte stoffer eller de styggeste stoffene du har.

Én ting er sikkert; du kan ikke unngå å bli inspirert!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inspirerende innsats!
Artig å se så mye Log Cabin! Er og blir en av mine favoritter!

QuilteLine sa...

Mangfoldet og "selvstendig kreativitet" er det som har kjennetegnet laget fra første dag. En av de "store" kurslærerene (husker ikke hvem) sa en gang på et kurs hos oss at vi er norges best bevarte quiltehemmelighet. Det skal vi være stolte over og ta vare på!
Mange andre lag har "ledestjerner" som legger føringa for det alle andre "dilter etter" og kopierer. Hos oss har hver sin stil og eget uttrykk! Det håper jeg vi fortsetter med for vi har så utrolig mye å lære av hverandre om vi bare tar oss tid til å dele :-)