30 juni, 2011

Medlemsmøte 9 mai.

Ting tar tid. Har dere hørt den før? Begynner man først å utsette noe man skal ha gjort, er det utrolig hvor fort tiden går. Ventet noen få dager på å få oversendt bildene fra siste Show & Tell, så var dem ikke helt enkle å legge in her, dermed var det gjort, imorgen, til helgen, o.s.v. og slik gjeng no dagan. Må bare si at jeg beklager på det sterkeste at det ikke har kommet noe på bloggen før nå, skal prøve å skjerpe meg neste gang.
På ÅRETS SOMMERDAG, 9 mai, kom det faktisk 20 damer. Utrolig i det været. Det var den dagen, sommeren gikk fort over. Det har sikkert vært anledning for mange å sitte på syrommet etter dette. Vi gleder oss til neste Show & Tell.
På møtet ble det informert om facebooksiden,
Laget har fått egen lukket gruppe på facebook, d.v.s. den er ikke åpen for andre en lagets medlemmer. Her kan vi legge ut info, bilder og annet vi har lyst å dele med hverandre, vil du bli med i gruppen tar du kontakt med en i styret så blir du invitert med. Der er allerede nærmere 20 deltagere. Håper at den blir flittig brukt av dere.
På møtet ble vi informert om Vestlandstreffet, det ligger link med all info på bloggen vår. Regner med at alle på-meldte har fått faktura i disse dager, så det er bare å si vel møtt.
Dagens tema var 17 mai, her fikk vi ide og tilfagn til en søt 17 mai sløyfe og en koselig løper. Begge deler ble godt tatt imot. 


Det har vært blåtur, jeg vet at den gikk til Nordfjordeid og at damene som var med hadde en fin tur. Jeg var selv ikke med, så om det er noen som har bilder, eller noe å fortelle om turen er det velkomment.
HA EN FANTASTISK SOMMER ALLE SYGLADE DAMER!

Her er bildene fra Show & Tell 9 mai.

Ingen kommentarer: